Τα cookies επιτρέπουν λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο e-Shop της Alexi Andriotti. Προχωρώντας στο περιεχόμενο του ιστοτόπου alexiandriotti.com, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Προσωπικά Δεδομένα

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΤΗ

1.- ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

1.1 Με την εξαίρεση των περιπτώσεων του άρθρου 5 του Νόμου 2472/1997 για την «Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων» και γενικά του νόμου, η ALEXI ANDRIOTTI δεν διανέμει σε τρίτον οργανισμό ή συνεργάτη της τα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη χωρίς τη δική του συγκατάθεση, πλην των στοιχείων που απαιτούνται για την εκτέλεση της παραγγελίας του (π.χ. ο αριθμός χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας απαιτείται από τα τραπεζικά ιδρύματα) και τα οποία διαγράφονται από τη βάση δεδομένων μας με την εκτέλεση της παραγγελίας του.

1.2 Ο ιστότοπος «alexiandriotti.com» έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε ο Χρήστης να την επισκέπτεται χωρίς να αποκαλύπτονται τα προσωπικά του δεδομένα, τα οποία του ζητούνται μόνο σε περίπτωση εγγραφής του στην ιστοσελίδα μας ή παραγγελίας του από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ALEXI ANDRIOTTI ή επικοινωνίας του με την ALEXI ANDRIOTTI.

1.3 Ο εισερχόμενος στην ιστοσελίδα μας Χρήστης θεωρείται ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα την όλη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας, όπως εδώ διατυπώνεται.

2.- ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

2.1 Η ALEXI ANDRIOTTI συλλέγει από τον ιστότοπο «alexiandriotti.com» τρεις τύπους προσωπικών δεδομένων/πληροφοριών του Χρήστη: (1) δεδομένα που ο Χρήστης καταχωρεί και μας αποστέλλει κατά την εγγραφή του ως πελάτης, (2) δεδομένα που ο Χρήστης καταχωρεί και μας αποστέλλει για την εκτέλεση της παραγγελίας του και (3) δεδομένα που ο Χρήστης καταχωρεί και μας αποστέλλει για την ενεργοποίηση ενημερώσεων. Κατά τη συμπλήρωση κάθε «Φόρμας Παραγγελίας» στον ιστότοπο «alexiandriotti.com» ζητούνται το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής με τον ταχυδρομικό της κωδικό, η ηλεκτρονική διεύθυνση, το τηλέφωνο επικοινωνίας, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας και -εφόσον επιλέγει πληρωμή με τραπεζική κάρτα- τα δεδομένα χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας του Χρήστη.

2.2 Κατά περίπτωση, μπορεί να ζητούνται πρόσθετα δεδομένα του Χρήστη για την εκτέλεση της παραγγελίας του, όπως δεδομένα τιμολόγησης και παράδοσης της παραγγελίας.

2.3 Η συλλογή/χρήση των συγκεκριμένων δεδομένων/πληροφοριών από τον ιστότοπο «alexiandriotti.com» αποσκοπεί:

- στην επικοινωνία της ALEXI ANDRIOTTI με τον Χρήστη για (1) την εκτέλεση των παραγγελιών, την ικανοποίηση των αιτημάτων και την απάντηση των ερωτημάτων του Χρήστη, (2) την ενημέρωση του Χρήστη με την προβολή είτε εναλλακτικών ή νέων προϊόντων είτε ειδικών ή νέων προσφορών της ALEXI ANDRIOTTI και (3) την ταυτοποίηση του Χρήστη, εφόσον απαιτείται,

- στη μέτρηση της επισκεψιμότητας του ιστοτόπου «alexiandriotti.com» και

- στην εκτίμηση των απαιτήσεων του Χρήστη.

2.4 Με την καταχώρηση των στοιχείων σας στον ιστότοπο «alexiandriotti.com» δηλώνετε ότι συναινείτε στην παροχή τους για τους σκοπούς που εδώ αναφέρονται.

2.5 Ο Χρήστης έχει τη δυνατότητα επιλογής για τη λήψη ή απόρριψη των προωθητικών ενημερώσεων/ενεργειών της ALEXI ANDRIOTTI, με e-mail που αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση «e-shop@alexiandriotti.com».

3.- ΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

3.1 Η ALEXI ANDRIOTTI επιτρέπει στον Χρήστη να διορθώνει, συμπληρώνει, αλλάζει ή διαγράφει τα δεδομένα και τις πληροφορίες που έχει καταχωρήσει στον ιστότοπο «alexiandriotti.com».

3.2 Για να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα με σκοπό τη διόρθωση/συμπλήρωση/αλλαγή τους, εισέλθετε στον προσωπικό σας λογαριασμό εντός της ιστοσελίδας μας. Για να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, επικοινωνήστε με την ALEXI ANDRIOTTI στην ηλεκτρονική διεύθυνση «e-shop@alexiandriotti.com».

3.3 Η ALEXI ANDRIOTTI εγγυάται την απόλυτη προστασία του απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων, αλλά η προστασία του προσωπικού μυστικού κωδικού ασφαλείας (password) είναι αποκλειστική υποχρέωση του Χρήστη.

4.- ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Η ιστοσελίδα μας περιέχει υλικό ιδιοκτησίας της ALEXI ANDRIOTTI (εμπορικά σήματα κ.ά.) που προστατεύεται από το Νόμο. Το περιεχόμενο (κειμένων, γραφικών, εικόνων και φωτογραφιών) της ιστοσελίδας μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της ALEXI ANDRIOTTI που προστατεύεται από την Ελληνική, την Ευρωπαϊκή και τη Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση ή αναμετάδοση ή αναπαραγωγή ή αποθήκευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας σε κάθε μορφή (πρωτότυπη, μεταφρασμένη, διασκευασμένη ή τροποποιημένη) και με κάθε τρόπο (άμεσο ή έμμεσο) χωρίς την έγγραφη άδεια της ALEXI ANDRIOTTI. Η εμφάνιση του υλικού στο διαδικτυακό τόπο της ALEXI ANDRIOTTI δεν μπορεί να ερμηνεύεται ως μεταβίβαση ή παραχώρηση άδειας ή δικαιώματος για χρήση ή εκμετάλλευση.

5.- ΑΙΤΗΜΑΤΑ/ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΤΗ

Για κάθε αίτημα ή ερώτημα ή απορία σας, επικοινωνήστε με την ALEXI ANDRIOTTI είτε τηλεφωνικά/τηλεομοιοτυπικά στο 210.6108565 είτε ηλεκτρονικά με e-mail στο «e-shop@alexiandriotti.com» είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

ALEXI ANDRIOTTI (HELLAS) AEBE
Σωτήρος Διός 41
185 35 Πειραιάς
Ελλάδα