Τα cookies επιτρέπουν λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο e-Shop της Alexi Andriotti. Προχωρώντας στο περιεχόμενο του ιστοτόπου alexiandriotti.com, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ/E-SHOP ALEXI ANDRIOTTI

1.- ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

1.1 Ο εισερχόμενος στην ιστοσελίδα μας Χρήστης θεωρείται, με τη χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος της ALEXI ANDRIOTTI, ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται. Σε περίπτωση που δεν συμφωνεί με τους ακόλουθους όρους, ο Χρήστης οφείλει να αποφύγει κάθε συναλλαγή με το ηλεκτρονικό κατάστημα της ALEXI ANDRIOTTI.

1.2 Αποστολή της παραγγελίας του Χρήστη συνεπάγεται αποδοχή της Σύμβασης και όλων των όρων της, όπως εδώ διατυπώνονται.

1.3 Κάθε προσφορά προϊόντων ισχύει έως την εξάντληση των εμπορικών αποθεμάτων μας ή την παύση της χρονικής ισχύος της.

1.4 Σε όλες τις τιμές, που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας, περιέχεται ο νόμιμος ΦΠΑ.

2.- ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

2.1 Κάθε παραγγελία του Χρήστη από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ALEXI ANDRIOTTI θεωρείται έγγραφη και αποτελεί, με την αποδοχή της, σύμβαση πώλησης από απόσταση στο πλαίσιο του Νόμου 2251/1994.

2.2 Ο Χρήστης μπορεί να είναι εγγεγραμμένο μέλος στην ιστοσελίδα της ALEXI ANDRIOTTI, έτσι ώστε να έχει ήδη καταχωρήσει τα στοιχεία της προσωπικής του ταυτοποίησης (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, κωδικό εισόδου ή username και προσωπικό μυστικό κωδικό ασφαλείας ή password).

2.3 Κάθε παραγγελία σας θεωρείται ολοκληρωμένη με την ηλεκτρονική αποστολή κατάλληλα συμπληρωμένης της «Φόρμας Παραγγελίας» στον ιστότοπο «alexiandriotti.com» και είναι δεσμευτική με την ηλεκτρονική αποδοχή της από την ALEXI ANDRIOTTI.

2.4 Η ηλεκτρονική αποδοχή κάθε παραγγελίας σας αποστέλλεται με e-mail από την ηλεκτρονική διεύθυνση «e-shop@alexiandriotti.com».

3.- ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ · ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

3.1 Παραγγελίες για την Ελλάδα

Τα προϊόντα αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών/courier σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και συγκεκριμένα στον τόπο που έχετε δηλώσει στη Φόρμα Παραγγελίας, εντός 2 έως 4 εργάσιμων ημερών ανάλογα με τον τόπο προορισμού.

Για κάθε παραγγελία ελάχιστης αξίας 30 ευρώ δεν βαρύνεστε με έξοδα αποστολής. Σε διαφορετική περίπτωση, η χρέωση για τα έξοδα αποστολής είναι 2 ευρώ. Αν το δέμα αποσταλεί με αντικαταβολή, η συνολική χρέωση εξόδων αποστολής είναι 3 ευρώ.

Εναλλακτικά, μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημα της ALEXI ANDRIOTTI στην Αθήνα επί της οδού Ζακύνθου 44, χωρίς πρόσθετη χρέωση.

3.2 Παραγγελίες (ελάχιστη αξία 30 ευρώ) για το εξωτερικό:

Τα προϊόντα αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών/courier σε όλη την Ευρώπη και συγκεκριμένα στον τόπο που έχετε δηλώσει στη Φόρμα Παραγγελίας, εντός 7 εργάσιμων ημερών ανάλογα με τον τόπο προορισμού.

Τα έξοδα αποστολής είναι 10 ευρώ για κάθε παραγγελία ελάχιστης αξίας 30 ευρώ. Για κάθε παραγγελία ελάχιστης αξίας 90 ευρώ δεν βαρύνεστε με έξοδα αποστολής.

4.- ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΤΗ/ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

4.1 Επιστροφές Προϊόντων είναι αποδεκτές υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

- Εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή των προϊόντων σας, επικοινωνήσατε με την ALEXI ANDRIOTTI είτε τηλεφωνικά ή τηλεομοιοτυπικά στο 210.6108565 είτε ηλεκτρονικά με e-mail στο «e-shop@alexiandriotti.com» ή γενικά με κάθε έγγραφο τρόπο, αναφέρατε τα στοιχεία της παραγγελίας σας, υπαναχωρήσατε από την αγορά των προϊόντων σας και ζητήσατε επιστροφή των χρημάτων σας ή αντικατάσταση με προϊόντα ALEXI ANDRIOTTI ίσης αξίας (εξαιρούνται τα προϊόντα προσφορών) ή την έκδοση δωροκάρτας ALEXI ANDRIOTTI ίσης αξίας.

- Τα προϊόντα προς επιστροφή είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε, δηλαδή χωρίς να τα έχετε αποσφραγίσει ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους.

- Τα προϊόντα προς επιστροφή συνοδεύονται από φωτοτυπία του παραστατικού αγοράς τους, δηλαδή της απόδειξης λιανικής πώλησης.

Εφόσον πληρούνται όλες οι συγκεκριμένες προϋποθέσεις, βαρύνεστε μόνο με τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων και μόνο εφόσον είναι σε διαδικασία αποστολής ή στην κατοχή σας.

Τα προϊόντα προς επιστροφή πρέπει να αποστέλλονται στην ακόλουθη διεύθυνση:

ALEXI ANDRIOTTI (HELLAS) AEBE
Ζακύνθου 44
113 62 Αθήνα
Ελλάδα

Αποκλείονται επιστροφές προϊόντων στις περιπτώσεις γ’ («προμήθεια αγαθών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένων») και ε’ («προμήθεια σφραγισμένων αγαθών τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση») του άρθρου 3ιβ του Νόμου 2251/1994.

4.2 Σε περίπτωση ελαττώματος που δεν οφείλεται σε κακή χρήση του προϊόντος, πρέπει να επικοινωνήσετε με την ALEXI ANDRIOTTI είτε τηλεφωνικά ή τηλεομοιοτυπικά στο 210.6108565 είτε ηλεκτρονικά με e-mail στο «e-shop@alexiandriotti.com» ή γενικά με κάθε έγγραφο τρόπο εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών από την παραλαβή του προϊόντος και να μας αποστείλετε με e-mail φωτογραφία του προϊόντος στην κατάσταση που το παραλάβατε. Η ALEXI ANDRIOTTI βαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων.

Σε περίπτωση επιστροφής ελαττωματικών από την κατασκευή τους προϊόντων, επιλέγετε επιστροφή των χρημάτων σας ή αντικατάσταση με προϊόντα ALEXI ANDRIOTTI ίσης αξίας (εξαιρούνται τα προϊόντα προσφορών) ή έκδοση δωροκάρτας ALEXI ANDRIOTTI ίσης αξίας.

5.- ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τα προϊόντα, οι τιμές και οι όροι αποστολής αναφέρονται στην «Επιβεβαίωση Καταχώρησης Παραγγελίας» στον ιστότοπο «alexiandriotti.com». Πληρώνετε πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων με έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

- για κάθε παραγγελία με προορισμό εντός της Ελληνικής Επικράτειας, με αντικαταβολή της αξίας της παραγγελίας σας και των εξόδων αποστολής της κατά την παράδοση των προϊόντων στον χώρο που δηλώσατε,

- με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD,

- με κατάθεση ή μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό της ALEXI ANDRIOTTI.

Η ALEXI ANDRIOTTI εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια των πληρωμών σας. Οι τραπεζικές πληροφορίες του Χρήστη είναι όλες εμπιστευτικές.

6.- ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η παράδοση της παραγγελίας σας εκτελείται από υπηρεσία ταχυμεταφορών/courier στον τόπο (διεύθυνση) που δηλώσατε.

Εφόσον όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι ετοιμοπαράδοτα, η παράδοση ολοκληρώνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών. Στις δυσπρόσιτες περιοχές και τα νησιά η παράδοση ολοκληρώνεται εντός 4 εργάσιμων ημερών.

Κάθε αποστολή στο εξωτερικό εκτελείται με την επιτυχή ολοκλήρωση της πληρωμής σας.

Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί, διαφοροποιούμενοι ανάλογα με τις συνθήκες και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας.

Η ALEXI ANDRIOTTI δεν ευθύνεται για κάθε καθυστέρηση στην εκτέλεση της παραγγελίας σας που οφείλεται σε υπαιτιότητα τρίτων προσώπων ή σε λόγους ανωτέρας βίας. Η ανυπαίτια καθυστέρηση παρατείνει τον χρόνο εκτέλεσης της παραγγελίας σας.

7.- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΡΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ/E-SHOP

Η ALEXI ANDRIOTTI διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώνει ή τροποποιεί το περιεχόμενο και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας της, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση κάθε Χρήστη. Σας συστήνουμε να ελέγχετε τακτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας, ώστε να ενημερώνεστε για ενδεχόμενες τροποποιήσεις των όρων συναλλαγών του Χρήστη με το ηλεκτρονικό κατάστημα της ALEXI ANDRIOTTI.

8.- ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ · ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

8.1 Οι όροι χρήσης της ιστοσελίδας της ALEXI ANDRIOTTI διέπονται από το ελληνικό δίκαιο.

8.2 Κάθε διαφορά στο πλαίσιο χρήσης της ιστοσελίδας της ALEXI ANDRIOTTI υπάγεται αποκλειστικά στη δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων και ειδικότερα στην αρμοδιότητα των δικαστηρίων των Αθηνών, με εφαρμοστέο δίκαιο το ελληνικό.